KKN

Kommande Event

Tidigare Event

Kreativa krafter – frukostträff

Du är en viktig del i den kreativa kraft som sprudlar längs med Kinnekullebanan!

Varmt välkommen till kostnadsfri frukostträff den 11 oktober kl 9-11 på Stadshotellet i Lidköping för dig som är verksam inom arkitektur, dataspel, musik, design & formgivning, film och foto, konst, kulturarv, litteratur, media och marknadskommunikation, mode, mathantverk, scenkonst, slöjd och konsthantverk samt upplevelsebaserat lärande.
Tillhör du inte KK-näringarna men vill veta mer eller samverka med dem är välkommen ta del av föreläsningen.

På plats kommer bl.a. Anna Linton, som arbetat med Generator Sverige, Pecha Kucha och CRED, finnas. Hon kommer berätta om Kulturella och kreativa näringar och styrkan i KKN med exempel från andra lyckade områden, projekt och platser där man får synas, ta plats och samverka.

Dessutom kommer vi berätta mer om projektet Kulturella och kreativa näringar längs med Kinnekullebanan och forskningsstudien Kreativa Kraftfält som gav upphov till projektet.

Anmälan är nu stängd. Har du frågor kontakta oss på ilona@leadernvskaraborg.se eller tel. 0730-287761.

Anna Linton älskar musik, människor och möten. Hon är en skapare av rang som är grym på att utveckla upplevelser genom samskapande processer.

Under många år arbetade Anna med att utveckla Kulturella och kreativa näringar (KKN) och eventbaserad destinationsutveckling. Hon är författare till flera böcker och har dessutom drivit en inkubator med fokus på Kreativa och kulturella näringar.

Under frukostföreläsningen kommer Anna berätta varför Kreativa och kulturella näringarna är viktiga för platsutvecklingen, dess potential och hur vi kan arbeta med näringen i praktiken.

Tillsammans ska kreatörer utmed Kinnekullebanan skapa destinationsutvecklande effekter som genererar i aha-upplevelser för såväl medborgare, besökare, företagare och oss kreatörer!